Scarlett and the Spark of Life

Scarlett and the Spark of Life Scarlett Adventures Episode 1 1.2.1

Moderne prinses laat zich niet gemakkelijk ontvoeren

VOOR

  • Hilarische dialogen
  • Mooie tekeningen
  • Fijne muziek
  • Boeiend verhaal

TEGEN

  • Een tikkeltje kort

Excellent
9

Scarlett and the Spark of Life is een avonturenspel met een humoristische touch. Het spel verhaalt over de ontvoerde prinses Scarlett, die haar gezonde verstand (en haar charmante voorkomen) gebruikt om uit de klauwen van onvervalste barbaren te geraken.

De makers van Scarlett and the Spark of Life: Scarlett Adventures Episode 1 hebben naast een verhipt lange titel een origineel verhaal neergekrabbeld. Scarlett is een eigenzinnige prinses, die op een goede dag in de handen van twee booswichten belandt. Ons verhaal begint op het achterwerk van een paard, alwaar de geknevelde heldin een uitweg dient te vinden. Na een spectaculaire ontsnapping begint een grappig verhaal met paarden, schurken, venijnige lama's (?) en een verschrikkelijk chagrijnige prinses.

Scarlett and the Spark of Life is een klassiek avonturenspel, waarbij je objecten combineert, praat met karakters en puzzels oplost. De intuïtieve besturing heb je dankzij de introductie (tutorial) snel onder de knie. Hoewel de puzzels nooit moeilijk worden, is er een goede balans tussen het voeren van gesprekken en het oplossen van problemen om verder te komen. Er zit veel (briljante!) tekst in het spel, maar het lezen veroorzaakt onmiddellijke lachbuien en nodigt zelfs uit om het hele spel opnieuw te doorlopen.

Uiterst subtiele muziek, intens grappige dialogen en prachtige, cartooneske graphics maken Scarlett and the Spark of Life een pareltje van een game. Doorgewinterde avonturiers lossen de puzzels in een mum van tijd op, hoewel de dialogen de lachspieren blijven bewerken. Daarnaast onderhoudt Scarlett and the Spark of Life een ijzersterke balans tussen combinatiepuzzels (gebruik object A met object B) en dialogen. Wij wachten met smart op deel 2.

Meeste downloads Actiespellen voor iphone

Meer
Scarlett and the Spark of Life

Download

Scarlett and the Spark of Life Scarlett Adventures Episode 1 1.2.1

Beoordelingen about Scarlett and the Spark of Life